IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
14:00 | 5 април 2021
Обновен: 16:28 | 18 април 2024

31-годишен загина на пътя Добрич - Варна след челен удар между 2 форда

Шофьорка с опел потроши мотоциклетист на кръстовище при ляв завой

По материала работи: Ставри Таргов
31-годишен загина на пътя Добрич - Варна след челен удар между 2 форда

На 2.04.2021 г. около 14:00 ч., по пътя Добрич – Варна до разклона за с. Л. Каравелово 50-годишен водач на „Форд Фокус“ губи контрол над автомобила и се блъска челно във. „Форд Фиеста“, управляван от 31-годишен мъж.  Вследствие на ПТП-то водачът на фиестата почива на място.

Другият водач е откаран в болница, където са установени фрактура на фибула (пищялна кост) и контузни рани по крайниците, настанен за лечение в болницата без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.  

На 04.04.2021 г, около 12:45 ч. на кръстовище на ул. „Младежка“ и ул. „Радост“ 57-годишна водачка на „Опел Астра“ предприема ляв завой, като не пропуска движещ се насрещно в права посока мотоциклет „Хонда“, управляван от 32-годишен водач, при което настъпва ПТП.

В болница е откаран водачът на мотоциклета, установени са фрактури на двете ръце и десен крак, настанен е за лечение, няма опасност за живота му. Образувано е досъдебно производство. .

На 03.04. 2021 г. около 18:20 ч. , по пътя от кв. Виница към Аладжа манастир 31-годишна водачка на „Рено Лагуна“, движейки се по мокър асфалт, при навлизане в остър ляв завой губи контрол над автомобила, излиза от пътя и се преобръща в крайпътно дере.

Водачката и 23-годишна пътничка в автомобила са откарани в болница, където са установени контузии по главите и на двете. Оказана им е медицинска помощ и са насочени за домашно лечение.

Коментари

Новини Варна