IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
16:00 | 6 април 2021
Обновен: 15:50 | 5 май 2024

43-годишен си го изкара на полицаи във Варна, задържаха го

Отправял ругатни, закани, обиди и заплахи срещу служители на МВР

По материала работи: Ставри Таргов
43-годишен си го изкара на полицаи във Варна, задържаха го

43-годишен мъж от Варна, известен на МВР, е задържан и срещу него е образувано бързо полицейско производство, след като на 5.04.2021 г. около 17 ч. на ул. „П. Каравелов“ извършил непристойни действия, грубо нарушаващи общоприетите норми на поведение на обществено място. 

Лицето отправило ругатни, закани, обиди и заплахи срещу служители на МВР, изпълняващи служебните си задължения. Задържан за срок до 24 ч., материалите са докладвани на прокурор при РП – Варна., образувано БПП. 

33-годишен мъж от Велики Преслав, област Шумен, известен на МВР, е задържан и срещу него е образувано досъдебно производство, след като на 4.4.2021 г.  около 20:30 ч. пред жилище в кооперация в централната част на във Варна е отправил закани и заплахи за саморазправа спрямо 43-годишна жена, с която се познават.

Лицето е задържано, в него е намерено и пликче с кристално вещество. Материалите по случая са докладвани на прокурор при РП – Варна, образувано е досъдебно производство, след отпадане на основанието за задържане е освободен.

Коментари

Новини Варна