IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
15:49 | 22 април 2015
Обновен: 21:44 | 8 май 2024

Осъдиха проститутка, обрала клиент

Лимонката бомбила мераклия за ласки

По материала работи: Златина Добрева
Осъдиха проститутка, обрала клиент

Една от известните улични жрици на любовта, популярна сред клиентите си като Лимонката, бе осъдена не за това, че практикува най-древната професия, а за това, че обрала единия от мераклиите, когото дарила с ласки срещу заплащане. 32-годишната Соня Василева получи условна присъда с 3 години изпитателен срок. Делото обаче се гледа в нейно отсъствие, тъй като не е ясно къде се намира в момента.
Сръчната Лимонка успяла да щипне 400 лв. от портмонето на клиент, докато го обслужва в колата му, паркирана в центъра на града. Случаят е от 10 април миналата година. Работещото момиче получило съблазнителна оферта, срещу въпросните 400 лв. да участва в парти с неговите колеги. Вярна на прякора си, дамата решила, че има по-лек начин да си заработи парите и го бомбила. Тя успяла да отвлече вниманието на мераклията, сръчно взела парите от портфейла му и под предлог, че не може да напуска „работното си място“, слязла от автомобила и си тръгнала. По данни на полицията това не е първия подобен случай за нея. Лимонката и друг път е съдена за обир на клиент.
Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна