IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
16:50 | 22 април 2021
Обновен: 19:06 | 24 март 2024

36-годишен варненец отива на съд за грабеж на мобилен телефон

Предстои делото срещу Т.Т. да бъде насрочено за разглеждане във Варненския районен съд

По материала работи: Ставри Таргов
36-годишен варненец отива на съд за грабеж на мобилен телефон

36-годишен мъж е предаден на съд от Районна прокуратура - Варна, за грабеж на мобилен телефон. Мъжът е привлечен към наказателна отговорност за престъпление по член чл. 198, ал. 1 от НК. Той е известен на органите на реда и е осъждан.

В края на месец февруари на улица „Д-р Пискюлиев“ във Варна Т.Т. забелязал жена, която говорела по мобилния си телефон. Докато се движил зад нея, обвиняемият, който имал нужда от пари, решил да я ограби.

Изравнил се с пострадалата и дръпнал телефона от ръката й, побягвайки в неизвестна посока. След като се отдалечил от мястото на грабежа 36-годишният мъж решил да използва мобилният телефон „Самсунг А10“ за себе си, и поставил в него СИМ картата, която използвал.

Предстои делото срещу Т.Т. да бъде насрочено за разглеждане във Варненския районен съд. Ако бъде признат за виновен, той може да получи наказание от 3 до 10 години „лишаване от свобода“.

Коментари

Новини Варна