IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
13:45 | 7 май 2021
Обновен: 03:47 | 11 април 2024

42-годишен блъсна възрастна жена във Варна, избяга от местопроизшествието

Пострадалата е със счупен крак

По материала работи: Ставри Таргов
42-годишен блъсна възрастна жена във Варна, избяга от местопроизшествието

В резултат на предприети незабавни оперативни действия е установен и задържан 42-годишен варненец, който след като с колата си е блъснал жена на 67 години, е избягал от местопроизшествието. Сигнал за възникналия инцидент е подаден на 6 май около 13:30 часа в района на ул. „Шипка“.

Жената е настанена в болница с фрактура на десния крак, без опасност за живота. На място е извършен оглед, по случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под наблюдението на прокуратурата.

20-годишен младеж е самокатастрофирал с „Рено“, съобщават още от полицията. В колата пътували четири момчета – едно на 17 и трима – на 16 години. За щастие всички са с леки наранявания, в болница с комоцио и фрактура на едната ръка е настанен 17-годишният.

Инцидентът е станал на  5 май, около 21:10 часа. По първоначални данни, движейки се от с.Каменар  към Варна, лекият автомобил се е ударил в бордюра на пътя.

На място е извършен оглед от екип на пътна полиция, по случая е образуван заявителски материал.

 

 

 

Коментари

Новини Варна