IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
14:00 | 31 май 2021
Обновен: 19:29 | 17 април 2024

Хванаха жп крадец във влака Варна-София

Задигнал таблет, мобилен телефон и лични документи

По материала работи: Ставри Таргов
Хванаха жп крадец във влака Варна-София

Служители на Четвърто РУ задържали 51-годишен жител на с.Царевци, криминално проявен и вече осъждан, непосредствено след извършена от него кражба в бързия влак Варна-София.

На 28 май началникът на влака подал сигнал за откраднат личен багаж, в който е имало таблет, мобилен телефон и лични документи. Машинистът спрял релсовото превозно средство на гара Белослав и след бърза реакция на полицейски екипи белезниците щракнали на ръцете на рецидивиста.

По събраните доказателства е образувана преписка за извършено престъпление по смисъла на чл. 194 от Наказателния кодекс..

28- годишен жител на с.Ягнило, община Ветрино, известен на МВР, е извършил кражба на 7 метални кофражни платна и две метални врати в същото село, установили разследващите.

Мъжът е задържан на 28 май в резултат на предприети бързи действия на служители от РУ Провадия. По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава.

Коментари

Новини Варна