IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Крими
12:30 | 21 юни 2021
Обновен: 12:20 | 28 март 2024

Спипаха двама дрогирани шофьори във Варна

Други трима са седнали зад волана почерпени

По материала работи: Ставри Таргов
Спипаха двама дрогирани шофьори във Варна

Двама попаднаха в ареста за шофиране след употреба на наркотици. 18-годишен младеж бил засечен в полунощ на 19 юни в с. Казашко с лек автомобил „Форд Фиеста“, при проверката се оказало, че е седнал зад волана под въздействието на метамфетамини.

В петък е задържан и 42-годишен жител на Варна. Мъжът управлявал лек автомобил “Ауди“, когато бил спрян от служители на Четвърто РУ в района на ул. “Мур“ за проверка. Тестът с техническо средство отчел положителен резултат за употреба на наркотични вещества. По случаите са образувани бързи производства.

Пиян водач засякоха служители на РУ – Девня. Около 22 часа на 19 юни, във Вълчи дол, униформени спрели за проверка „Фиат Пунто“, шофиран от 53-годишен жител на Провадия. Той бил тестван с техническо средство, което отчело положителен резултат за употреба на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

На 19 юни, около 22:20 часа, служители на Четвърто РУ се отзовали на сигнал за пътнотранспортно произшествие в м-т Прибой. Оказало се, че водачът на лек автомобил „БМВ“ – 30-годишен жител на Шумен, е седнал зад волана след употреба на алкохол. Задържан е за срок до 24 часа.

За същото нарушение бил задържан и 42-годишен варненец, който в неделния ден бил спрян в района на ж.к. „Виница“ от служители на Пето РУ. При проверката е установено, че мъжът, известен на полицията, шофира под въздействие на алкохол. По случаите са образувани бързи производства.

Коментари

Новини Варна