IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Крими
12:00 | 2 юли 2021
Обновен: 17:39 | 15 април 2024

Дете пропадна в канална шахта с вода във Варна

Инцидентът е станал в квартал "Христо Ботев"

По материала работи: Ставри Таргов
Дете пропадна в канална шахта с вода във Варна

Дете падна в отворена шахта във Варна. Инцидентът е станал в квартал "Христо Ботев". До случката се стига, след като група деца си играят на улицата, а въпросната шахта, била без поставен капак.

След проливните дъждове съоръжението се е напълнило с вода, а детето не е забелязало.

Майката на уплашеното момченце сподели какво му се е случило в социалната мрежа.

Елиз Миланова е категорична, че ще подаде сигнал за инцидента. Тя допълни, че към момента са обезопасили шахтата, за да не пострада още някой.

Ето какво написа тя:

"Здравейте, синът ми падна в тази отворена шахта. Има късмет, че няма сериозни последствия, но на улица “Ангеларий” номер 20 си играят и много по-малки деца, които да пази Господ, могат да пострадат много сериозно!"

"През последния месец ударно се откраднаха чугунените капаци на шахтите", гласи един от коментарите.

Коментари

анонимен ( преди 2 години )
Решението е-тези които са откраднали капаците, за да ги продадат за желязо на Вторични СУРОВИНИ , да работят и получават по високи доходи, за да имат интерес да не крадат.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
анонимен ( преди 2 години )
На 8 март 2021г. вечерта откраднаха повечето капаци на шахтите по бул.Христо Смирненски.Уведомих община Варна за това и препоръчах да се правят капаци на шахтите от материали, които не се изкупуват от Вторични суровини.След около 1-2 месеца поставиха капаци на шахтите от асфалтобетон.Приветствувам това решение на община Варна.За всеки проблем трябва да се търси причината и да се отстранява , а не последствията.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 3
Новини Варна