IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
10:13 | 28 април 2015
Обновен: 01:41 | 2 май 2024

Пиян вилня в магазин

Приятели се клаха с брадва

По материала работи: Златина Добрева
Пиян вилня в магазин

Топлото време отприщи бурни страсти. За една вечер полицията гони пиян мъж, който се развилнял в магазин, и арестува варненец, потрошил свой познат с брадва.

Първият инцидент станал около 1,30 часа след полунощ. Продавачка в денонощен магазин на ул. „Битоля“ подала сигнал, че видимо пиян мъж създава проблеми. Пристигналите на мястото униформени заварили 45-годишен селянин от Гусла, обилно почерпен, да псува юнашки и да заплашва двамата продавачи, че ще ги пребие и изтрепе. След една вечер в ареста състав на Варненския районен съд му даде 100 лв. глоба по указа за борба с хулиганството.

Доста по-сериозни размери взел скандалът между двама стари познати – на 41 и на 55 години. По-възрастният мъж е в болница в тежко състояние, потрошен и насечен с брадва. Опонентът му пък е в ареста. Сигнал в полицията е подаден от лекарите на Спешния център. Те обяснили, че при тях е закаран 55-годишен мъж с фрактура на десния крак в областта на подбедрицата, порезна рана на левия крак и контузни рани по двата крака. Той сам обяснил на лекарите и разследващите, че за пореден път се скарал с познатия си в двора на собствената си къща на ул. „Пробуда“. Опонентът му обаче бил „подготвен“, размахал брадва насреща му и го потрошил.
Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна