IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
15:22 | 28 април 2015
Обновен: 01:42 | 2 май 2024

Спипан без книжка ще копае градинки

Наложено му е наказание от 1 година и 10 месеца пробация

По материала работи: Златина Добрева
Спипан без книжка ще копае градинки

22-годишен младеж от Дулово ще копае градинки, след като беше спипан да кара кола, въпреки че никога не е имал шофьорска книжка.

След постигнато в съдебна зала споразумение, на Т. Ваид бе наложено наказание от 1 година и 10 месеца пробация при двете задължителни мерки – регистрация по настоящ адрес и срещи с пробационни служители, с периодичност на явяването 2 пъти седмично. Освен това, за срок от 1 година той ще трябва да положи и 100 часа безвъзмезден общественополезен труд.

22-годишният младеж не притежавал изобщо свидетелство за управление на МПС, но редовно управлявал различни леки автомобили, включително и след употреба на алкохол. Въпреки наложените му административни наказания за това, преди да е изтекла една година от последното влязло в сила наказателно постановление спрямо него през ноември 2013 г., на 8 септември 2014 г. подсъдимият бил засечен при полицейска проверка във Варна отново зад волана на фолксваген.

22-годишният младеж има предходна съдимост и нарушения на Закона за движение по пътищата. Постигнатото споразумение не подлежи на обжалване и влиза в сила веднага.

 

Коментари

Новини Варна