IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 29°
Крими
14:45 | 30 август 2021
Обновен: 05:09 | 16 април 2024

По улиците на Варна крадат часовници, раници с документи и банкови карти...

Извършителите са заловени

По материала работи: Ставри Таргов
По улиците на Варна крадат часовници, раници с документи и банкови карти...

18-годишен варнененец, известен на МВР е задържан за срок до 24 часа. До ареста му се стигнало, след като на 28 август служители на Първо РУ реагирали своевременно на подаден сигнал за грабеж.

По първоначални данни на ул.“ Цар Иван Страцимир“ той и негов приятел нападнали и отнели от собственика ръчен часовник и медальон от сребрист метал. По случая е образувано досъдебно производство, работата по документирането му продължава под надзора на прокуратурата.

В събота около 00:30 часа в района на бул. “Света Елена“ служители на Трето РУ задържали 24-годишен местен жител, рецидивист, който минути преди това е извършил грабеж на раница, съдържаща лични документи, банкови карти, пари и мобилен телефон.

С прокурорско постановление мярката му за задържане е удължена до 72 часа. По случая е образувано бързо производство и материалите са докладвани на прокуратурата.

 

Коментари

Новини Варна