IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
11:30 | 4 септември 2021
Обновен: 02:47 | 18 април 2024

Дрогиран водач на БМВ е ударил смъртоносно колата с трите жертви до "Евксиноград"

Полицията: Загиналите са чужденци - двама французи и англичанин

По материала работи: Ставри Таргов
Дрогиран водач на БМВ е ударил смъртоносно колата с трите жертви до "Евксиноград"

Трима са загинали снощи при ПТП в района на спирка “Евксиноград”, съобщават от полицията във Варна. В 22:22 часа е подаден сигнала на телефон 112 за тежката катастрофа.

По първоначална информация лек автомобил “Фолксваген” се опитал да направи забранен обратен завой, навлизайки в насрещното платно и е ударен от движещото се в посока окръжния град автомобил “БМВ“.

От удара са загинали двама френски граждани- - жена на 50 г., мъж на 67 и англичанин на 59-годишна възраст.

Шофьорът на БМВ-то, варненец на 46 г., е без сериозни наранявания. При направения на място наркотест е установена употреба на метамфетамин и амфетамин.

Мъжът е задържан за 24 часа .Образувано е досъдебно производство, работата по случая продължава.

Окръжна прокуратура - Варна, ръководи досъдебно производство за причиняване на смърт на три лица при пътно – транспортно произшествие.

46-годишният мъж, управлявал БМВ-то, е задържан. Предстои анализ на доказателствата за привличането му като обвиняем и задържането му по реда на НПК.

Работата по изясняване на причините и обстоятелствата около пътно-транспортното произшествие продължава под надзора на Окръжна прокуратура - Варна.

Напомняме, че Прокуратурата на Република България е предприела множество инициативи към изменение на Наказателния кодекс за престъпленията по транспорта – увеличаване на санкциите, отнемане на МПС, свързани с престъпления по транспорта след употреба на алкохол и наркотични вещества.

Коментари

Alb11g завет 80г ( преди 2 години )
Davai ma6inaaa11g al 87g vyrr typ race Mos ima nemad begai s nojove po xote vilici tavi.,
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
Константин Винаров ( преди 2 години )
Въвеждане на смъртна присъда за пияни и дрогирани шофьори, причинили смъртта на повече от двама и доживотна присъда за един убит при ПТП, предизвикано от пиян или дрогиран шофьор. Конфискуване на имуществото, до цената на изплащане на обезщетението, без да се взема предвид, че то е единствено и е фамилна собственост. Така да се въздейства върху мисловното състояние на тези *** на човешкия род, че след техните необмислени действия и постъпки семействата им остават на улицата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 2 rate up comment 2
Д-р Хаус ( преди 2 години )
Всъщност не дрогираният, а другата кола прави забранен завой и се удря в него. Сега заради дрогата той ще го отнесе... Да му дойде акъла в главата
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 2 rate up comment 6
Софроний ( преди 2 години )
От всичките факти изнесени от вас само няколко са верни и те са :Три жертви Забранен обратен завойМестоположението на катастрофатаВсичко останало е лъжа !!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 2 rate up comment 1
Новини Варна