IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
15:45 | 21 септември 2021
Обновен: 20:05 | 18 март 2024

Варненска "жрица на любовта" получи условна присъда

"Заработвала" в района на главен път „I-9" между Варна и Бургас

По материала работи: Ставри Таргов
Варненска "жрица на любовта" получи условна присъда

По силата на постигнато между страните в съдебна зала споразумение на подсъдимата 29-годишна жена беше наложено наказание от 3 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 3 години.

За периода от 11 юни до 4 декември  2018 г. в района на главен път „I-9" между Варна и Бургас 29-годишната жена предлагала на преминаващи шофьори сексуални услуги срещу заплащане, а получаваните по неморален начин нетрудови доходи използвала за лични нужди, без да ги декларира и да заплаща данъци върху тях.

Тя била многократно задържана от полицията във връзка с дейността си, като са й били съставяни съответните предупредителни протоколи. Въпреки предупрежденията подсъдимата продължила да посещава различните местности край пътя и да проституира, когато на 4.12.2018 г. за пореден път била засечена да предоставя секс-услуги.

29-годишната подсъдима вече е била освобождавана от наказателна отговорност с налагане на административно наказание – глоба, отново за деяние по чл. 329, ал. 1 от НК. Споразумението е окончателно и влиза в сила веднага.

Коментари

Хер Флик от ГЕСТАПО ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна