IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
12:00 | 11 октомври 2021
Обновен: 20:00 | 23 април 2024

Спипаха дрогирани и пияни шофьори във Варна и областта

Срещу тях са образувани бързи производства

По материала работи: Ставри Таргов
Спипаха дрогирани и пияни шофьори във Варна и областта

Трима водачи на леки автомобили – на 20, 24 и 44 години,  са задържани в почивните дни за срок до денонощие. След проверка от униформените на Пътна полиция при ОДМВР Варна, сектор „СПС“ и Общинска полиция, е установено, че мъжете шофират след употреба на наркотични вещества, установено с наркотест.

Срещу варненците са образувани бързи производства.

Друг техен съгражданин също попаднал в полицейския арест, след като в края на миналата седмица служителите на Общинска полиция открили у него наркотични вещества.

Направената експертна справка показала, че той е държал в себе си амфетаминопроизводни. По случая е образувано досъдебно производство.

Видимо пиян водач на лек автомобил бил засечен и задържан в полицията. Вчера служителите на сектор Пътна полиция спрели 49-годишния мъж от с.Добромир. 

При започналата проверка станало ясно, че мъжът е употребил алкохол, което се потвърдило и при пробата с алкодрегер, и при последвалата лабораторна проба.

Срещу него е образувано бързо производство и е уведомена прокуратурата.

Коментари

Новини Варна