IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Крими
15:30 | 11 октомври 2021
Обновен: 04:03 | 23 март 2024

Разказ на роднина: Жената от пожара във "Владиславово" - наркоманка и бивша проститутка

По-голямото дете, което е загинало, е от друга майка

По материала работи: Ставри Таргов
Разказ на роднина: Жената от пожара във "Владиславово" - наркоманка и бивша проститутка

Нови подробности за трагичния случай, при който деца загинаха при пожар в блок във Варна, даде близък на почерненото семейство. Те бяха публикувани в профила на мъж, представил се за брат на бащата и чичо на загиналото момченце.

По думите му 4-годишното дете е на бащата и е от друга майка. Според разказа на чичото, който живее в Англия, двамата родители са били наркомани, а майката Мартина имала още 2 деца и е бивша проститутка.

Тази жена я знам отдавна, защото тя живееше в съседния блок в Кайсиева градина. Казва се Мартина, всички там я знаят. Около 25 - 26-годишна е. Преди години се ожени в Сливен, където роди 2 деца. Оттам избяга в Германия, но без децата, които останаха при бащата.

В Германия работи като приститутка.

Брат ми я измъкна от лапите на сводниците и дойдоха във Варна. Забременя от брат ми, но тъй като е наркоманка, избяга и от него и отиде да живее в апартамента на това момче, където стана пожарът.

Разведе го с жена му. Роди при него детето на брат ми, а другото, по-голямото дете е на мъжа с когото заживя. Не допускаше брат ми до бебето. Твърдеше, че не е негово, а от новия й мъж, но брат ми е сигурен, защото тя избяга бременна. Тогава аз като по-голям, изтеглих брат ми при мен във Великобритания да работи тук при мен.

Имам познат техен съсед на апартамента, където стана пожарът, който често е ходил у тях. Било е голяма мизерия. Надрусани, няма ток, децата в едната стая, те в другата надрусани. Последният път, като ходил децата се топлили на газовия котлон, нали има едни такива реотани към котлоните.

Вероятно така е станал пожарът, а те са били в другата стая надрусани, а може и да ги е нямало, защото понякога ходели на купони в съседен апартамент, като оставяли децата сами. Не знам какво точно е станало.

Брат ми са му звъннали към полунощ и той веднага отива пред блока и скача срещу Мартина с обвинение, че е убила детето му, но полицаите го успокоили“, разказа братът на бащата във Фейсбук, цитиран от "24 часа".

Припомняме, че децата загинаха след пожар в блок №406 в кв. "Владислав Варненчик". Сигналът за инцидента бил получен към 22:20 часа на 9 октомври.

Родителите на мъртвите дечица са привлечени към наказателна отговорност за палеж с последвали значителни вреди и последвала смърт.

Коментари

Някой ( преди 2 години )
Познавам Маиката от 2014г невярвам на думите на чичото като си толкова загрижен защо не направи всичко необходимо да вземете детето щом брат ти е сигурен че е негово тогава защо недоказан твърденията си доколкото я познавам а то не е никак малко не би посегнала на децата си и ако всеки пушел две три цигари е наркоман то тогава 50 на 100 в беге са наркомани ще бащата него познавам но Мартина доста добре
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 5 rate up comment 1
анонимен ( преди 2 години )
Голяма трагедия да почиват в мир,милите ангелчета
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 5
Марияна ( преди 2 години )
Не е вярно ,че бащата на бебето е отървал Марти от сводници да не си преписва неща което не е вярно има и много неверни неща същия ходи доста време с него и тя не го остави а искаха да я разкарат защото беше бремена думите му или го махаш или се махай как се разбират...,а сега искам да се поставите на нейното място както и на майка и сестрите и както и пред другите и две дечица който могат да четат
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 2 rate up comment 4
Марияна ( преди 2 години )
Като много знаете кафе бяхте когато тя износваше детето което няма вече ,каде бяхте когато трябваше да роди или като трябваше да го изкарат от родилно Еди думи казани еитака .Колко пъти беше гушнато от поне един от вас милото колко пъти я попитахте как е тя и с какво гледа детето защо я опреквате без факти там ли бяхте когато е гладувала за да го храни или когато бремена гледа не Дени а две деца Стоян и Мери когато започна да пропада дали я попитахте защо що се отнася за така наречения баща каде
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 10 rate up comment 3
Новини Варна