IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Крими
16:45 | 18 октомври 2021
Обновен: 05:32 | 28 март 2024

Спипаха двама подпийнали водачи във Варненско

Единият карал мотоциклет с прекратена регистрация

По материала работи: Ставри Таргов
Спипаха двама подпийнали водачи във Варненско

На 15.10.2021 г. в следобедните часове на кръстовище в централната част на град Варна служители на Първо РУ са извършили проверка на мотоциклет „Пиаджо“.

Установено е, че водачът – мъж на 41 години от Варна, управлява след употреба на алкохол, установен с техническо средство, а мотоциклетът е без регистрационна табела и е с прекратена регистрация, от края на месец юни, за срок от 6 месеца.

Лицето е задържано за 24 часа. Материалите са докладвани на РП-Варна. Образувано е бързо полицейско производство.

На 15.10.2021 г. в обедните часове на пътя от с.Дъбравино за град Долни чифлик служители на Четвърто РУ са извършили проверка на лек автомобил „Ауди А4“.

Установено е, че водачът – мъж на 34 години от с.Гроздьово управлява след употреба на алкохол, установен с техническо средство. Лицето е задържано за срок от 24 часа. Материалите са докладвани на РП - Варна. Образувано е бързо полицейско производство.

През последните 3 дни на територията на град Варна и региона са настъпили 4 ПТП с 1 загинал и 4-ма пострадали граждани без опасност за живота.

На 15.10.2021 г. около 16.30 ч. на пътя от Белослав за град Варна в района на местност „Лазур“ на десен завой на главния път водачът на лек автомобил „Сузуки“ – мъж на 65 години от Варна, излиза от пресечка без предимство и отнема предимството на автобус, движещ се по междуградската линия Белослав-Варна.

Вследствие на удара на място е загинал водачът на „Сузуки“-то. Образувано е досъдебно производство. Уведомена е Окръжна прокуратура - Варна.

Коментари

Новини Варна