IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
11:15 | 4 ноември 2021
Обновен: 12:56 | 25 април 2024

30-годишен не си плати за синя зона във Варна, прибра си скобата

Мъжът е осъждан

По материала работи: Ставри Таргов
30-годишен не си плати за синя зона във Варна, прибра си скобата

Служител в общинско предприятие „Общински паркинги и синя зона“ във Варна вчера подал сигнал за неизвестен гражданин, демонтирал и отнел металната скоба, поставена на лек автомобил ‚Ауди“, за който не била платена такса за престой в „синя зона“.

Светкавичната реакция на служителите на Първо РУ довела до залавянето на 30-годишен жител на Гълъбово, осъждан, известен на МВР.

Срещу мъжа е образувана преписка и предстои налагане на административно наказание по чл. 218Б от НК.

Коментари

анонимен ( преди 1 година )
Преди 20-тина години и аз бях в подобно положение. Бях паркирал москвича пред пенсионното на ул. "Хан Аспарух". Съпругата ми имаше ТЕЛК 100% инвалидност, но не си бях изкарал необходимия талон. Съответно колата беше заскобена. Обаждах им се 3 пъти, чаках ги да дойдат цели 2 часа, а жена ми трябваше да отиде на хемодиализа. Накрая не издържах, вдигнах я с крика и успях да сваля колелото заедно със скобата. Сложих резервната и отпраших. На другия ден им върнах скобата. Без санкции.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Истината ( преди 2 години )
Колата е стояла на мястото където е заскобена в продължение на две седмици без да се плаща синя зона.Много добре си вършите работата Община! И скобата не е открадната, а е демонтирана пред очите на служителите на синя зона, които са избягали.Собственика на автомобила е поискал да докажат с документ че имат право да вземат скобата. А те са решили да извикат полиция защо ли?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 2
Новини Варна