IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
11:00 | 15 ноември 2021
Обновен: 14:10 | 26 март 2024

Дрогиран варненец зареди без да плати на бензиностанция

Тръгнал да бяга, но го хванаха

По материала работи: Ставри Таргов
Дрогиран варненец зареди без да плати на бензиностанция

Служители на РУ – Г. Оряховица, задържаха 32-годишен водач от Варна, заредил и пазарувал на бензиностанция, без да плати, след което опитал да осуети полицейска проверка. Случката се е разиграла в неделния следобед на бензиностанция в землището на с. Добри дял по главния път София-Варна, съобщи ОДМВР - Велико Търново.

Мъжът влязъл в маркета на бензиностанцията, взел енергийна напитка, след това взел и течност за чистачки, която разлял по земята, заредил автомобила си с гориво и не платил.

Неадекватното му поведение направило впечатление на служителите и те потърсили съдействие от полицията. Докато пристигналият на място екип извършвал проверка на водача, той се качил в автомобила си и потеглил в посока Варна.

Минути по-късно бил застигнат и задържан. При проверка за употреба на алкохол и наркотични вещества, пробата за наркотици дала положителна реакция на метаамфетамин.

Той отказал кръвна проба. По случая е започнато досъдебно производство, съобщава 24 часа.

Коментари

Новини Варна