IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
16:28 | 12 май 2015
Обновен: 02:08 | 2 май 2024

Студент се хвърли от покрива на изоставена сграда в Корабостроителницата

21-годишният младеж е учил във Великотърновския университет

По материала работи: Златина Добрева
Студент се хвърли от покрива на изоставена сграда в Корабостроителницата

Второкурсник по информатика от Великотърновския университет се самоуби преди дни, след като скочи от петия етаж на стара административна сграда на „Булярд” в двора на Корабостроителницата. Патолозите и разследващите са категорични, че в случая няма никакви данни за насилие и 21-годишният младеж се е самоубил.
Трупът на Александър бил открит на 28 април тази година след фаталния скок от пететажната сграда. Тъй като той нямал документи у себе си, тялото било откарано в моргата, но се водело като неидентифициран труп. На 3 май родителите на родения в Габрово студент подали сигнал в полицията, че синът им е изчезнал и от няколко дни нямат никаква връзка с него. След като информацията бе разпространена до всички поделения на вътрешното министерство, Варненската полиция се свързала с колегите си в Габрово. Преди два дни родителите на момчето пристигнали в морската столица и разпознали тялото на сина си.
Предполага се, че решението за фаталния скок е провокирано от твърде лични проблеми на младежа. И въпреки че няма данни за насилие, по случая е образувано розследване по наблюдението на Варненската районна прокуратура.
Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна