IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
16:29 | 13 май 2015
Обновен: 02:11 | 2 май 2024

Шофьор помете дете в Приселци

То е прегледано в болница и е пуснато за домашно лечение

По материала работи: Златина Добрева
Шофьор помете дете в Приселци

Внезапно изскочило дете на пътя в Приселци е блъснато от варненски сеат. За късмет шофьорът не е карал бързо, успял е да натисне спирачките и ударил детето леко. То е откарано в болница с контузии на главата и седалището, прегледано е и е пуснато да се прибере у тях.

Още двама души пострадаха при пътни инциденти за ден във Варна. 64-годишна пенсионерка реши, че знакът стоп нея не я засяга по никакъв начин, и го подминала на излизане от паркинга на голям магазин на бул. „Трети март”. Още с излизането си тя блъснала движещия се с предимство фолксваген, който пък се отклонил от пътя си и ударил сеат. При верижната катастрофа пострадала 21-годишна жена от сеата. Тя се разминала с контузия на гръдния кош от колана.

44-годишен моторджия и приятелката му се потрошиха на автомагистрала „Хемус”, близо до отбивката за Девня. Заради прекалено високата скорост мъжът изтървал контрола над хондата си и излетял от пътя с двуколесното. Той е със счупена раменна лопатка. Приятелката му обаче е пострадала по-зле. Тя има същата фрактура, но освен това си е счупила дясната ръка и има сътресение на мозъка.

Без пострадали се размина друг пътен инцидент, предизвикан от техническа неизправност. Варненско рено пламна в движение на бул. „Владислав”. Шофьорът опитал да гаси пламъците, докато дойде Пожарната. В крайна сметка са изгорели 2 метра кабели и водни съединения.
Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна