IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
14:08 | 14 май 2015
Обновен: 02:12 | 2 май 2024

Командироват 25 ченгета от страната за лятото във Варна

Представиха новия заместник-директор на полицията

По материала работи: Златина Добрева
Даниел Пашов

25 полицаи от страната ще бъдат командировани във Варна и курортите наоколо за летния туристически сезон. Това съобщи директорът на полицията в града ни Даниел Пашов.

Предвижда се 6 ченгета да бъдат пратени в курорта „Св. св. Константин и Елена“, 16 в „Златни пясъци“, а трима ще оперират на Камчия. Полицаите ще помагат за опазване на обществения ред от началото на юни до края на август.

Стана ясно, че варненската полиция е изготвила анализ в кои часове на денонощието се извършват най-много престъпни деяния на различни места в града. Именно там ще бъдат съсредоточени допълнителни служители на МВР за летния сезон.

Кадрови проблеми може би ще има, но не мога да ви кажа къде точно, каза Даниел Пашов. В продължение на месец той се е запознал с работата на структурите в полицейската дирекция за година назад.

Даниел Пашов представи пред медиите и новият заместник-директор на местната полиция. Той се казва Николай Спасов. Искаме Варна да стане спокоен град за населението и гостите си, пожела си комисар Спасов.


Николай Викторов Спасов е роден на 18.03.1978 г. в София. Завършил е висшето си образование в "Университета за национално и световно стопанство" – София, със специалност "Икономика и управление", образователно - квалификационна степен "бакалавър", а по-късно взима магистърска степен в специалността "Публична администрация". Преминал е обучение в Академията на МВР за срок от една година.

Професионална кариера: На работа в Министерство на вътрешните работи постъпва през 2008 г. на длъжност разузнавач I степен в сектор "Противодействие на криминалната престъпност" към Осмо районно полицейско управление при Столична дирекция на вътрешните работи. Продължава своето кариерно развитие в Главна дирекция "Борба с организираната престъпност", а след това е назначен за началник на криминална група в полицейски участък към Осмо районно полицейско управление при Столична дирекция на вътрешните работи. Последно е заемал длъжността началник на група "Престъпления против собствеността" при Първо районно полицейско управление на Столична дирекция на вътрешните работи.
Деян Михайлов

 

Коментари

Новини Варна