IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
10:15 | 8 март 2022
Обновен: 11:11 | 5 май 2024

Във Варненско се краде като за последно

В Аксаково разбиват и къщи

По материала работи: Ставри Таргов
Във Варненско се краде като за последно

Вчера към 11:00 часа 64-годишна жителка на Аксаково потърсила помощ от служителите на Четвърто РУ. Обяснила, че чрез взломяване на 2 катинара на входна врата на жилището ѝ, е извършена кражба на телевизор, електрически трион, газова бутилка, дървен шкаф и домашна посуда.

В резултат на предприетите професионални оперативни действия извършителят на деянието – 35-годишен от с.Неофит Рилски, известен на служителите на реда, е задържан. По случая е образувано досъдебно производство, предстои повдигане на обвинение.

Служители на Четвърто РУ задържали 43-годишен варненец, известен на МВР, осъждан, непосредствено след извършена от него кражба в кафе-клуб във Варна.

На 5 март управителят на заведението подал сигнал за откраднати монети, неустановено количество сухи пасти, вафли, нескафе и алкохолни напитки. След бърза реакция на полицейски екип белезниците щракнали на ръцете на рецидивиста. По събраните доказателства е образувано досъдебно производство.

Трима младежи на 17 и 18-годишна възраст са задържани след бързи оперативни действия на служителите на РУ - Провадия. Установено е, че преди два дни те са откраднали забравена раница в питейно заведени в Провадия и са изтеглили пари от намерена в нея дебитна карта.

По случая е образувано досъдебно производство, а юношите са  задържани за срок до 24 часа. 

Коментари

МИЛЕНИУМ ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 3
ЩЩШШЩШЩШ ( преди 2 години )
ПОРТНИХ ДА УВЕЛИЧИ ПОЛИЦЕЙСКИЯТ КОНТРОЛ ПРЕЗ НОЩТА
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 4
Новини Варна