IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
11:18 | 15 май 2015
Обновен: 02:15 | 2 май 2024

Тийнейджърка твърди, че е бита от кметски син

Набеден съм, казва Димитър Терзийски

По материала работи: Златина Добрева
Снимка Нова тв

17-годишно момиче от Кюстендил твърди, че е пребито от бизнесмена Димитър Терзийски, който е син на кмета на с. Шишковци.

Моника Георгиева е приета в безпомощно състояние на 11 май сутринта в болницата в града. В момента състоянието й е стабилизирано. Пострадала е и най-добрата й приятелка, но тя не желае да коментира случилото се.

На 10 май 17-годишната Моника и приятелката й Христина отишли в дискотека в града, за да празнуват рожден ден. 22-годишната Христина е придружител на непълнолетната Моника. В късните часове на нощта, в дискотеката, заедно със съпругата си, пристига 38-годишният кметски син Димитър Терзийски.

Моника твърди, че приятелката й Христина има едногодишна връзка с женения Димитър. В нощното заведение между двамата възниква конфликт и мъжът й посяга. Резултатът - и двете момичета са жестоко пребити.

"Мисля, че той беше употребил голямо количество алкохол. Той налетя първо на нея, точно затова е счупен пръстът й. След това когато отидох до тоалетната, той дойде след мен и когато ме видя започна да ме удря с юмруци, главата ми удряше в мивката. Помня, че след това паднах на земята. Започна да ме рита в главата и след това като се събудих в локва кръв, явно съм изпаднала в безсъзнание", спомни си Моника.

Тя е открита в безпомощно състояние от един от охранителите и от управителя на дискотеката.

"Той след това е казал на приятелката ми, че тя ако е била в тоалетната, тя е щяла да е на моето место", добави момичето пред Нова тв.

Два дни след побоя Димитър се обадил на Моника, през телефона на Христина. "Пожела ми бързо оздравяване, съжалявал много. Той дори и не помни колко ме е удрял, защото е бил много пиян", обясни Моника.

"Набеден съм. В момента тече разследване. След като приключат нещата, ще се види аз ли съм бил, не съм ли бил аз, тя бита ли е не е ли бита. В дискотеката имаше много хора, аз бях с жена ми. Има камери, нека да се види как сме се забавлявали", коментира самият Димитър Терзийски. Той отрича и да има връзка с Христина, пише dnes.bg.

Коментари

Новини Варна