IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
10:20 | 6 юни 2022
Обновен: 10:30 | 27 март 2024

35-годишна варненка уби шофьор на пътя, слязъл да окаже помощ на колега

Ударила 2 паркирани автомобила, които премазали фатално младия мъж

По материала работи: Ставри Таргов
35-годишна варненка уби шофьор на пътя, слязъл да окаже помощ на колега

30-годишен жител на Варна е починал вследствие на ПТП вчера. Лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 35-годишна варненка, при движение с несъобразена скорост спрямо атмосферните условия /проливен дъжд/, губи контрол над автомобила си и се блъска в паркираните в аварийната лента един зад друг две леки коли, спрели за да окажат съдействие на водач на МПС- участващ в друго ПТП с материални щети.

Вследствие на удара автомобилите се изместват от първоначалното си местоположение и премазват притеклия се на помощ мъж на 30 години. Той е загинал на място, а други трима пострадали са с контузии, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство. Инцидентът е станал на АМ "Хемус" близо до разклона за Провадия.

В почивните дни са станали други няколко ПТП-та, от които: 19-годишен, жител на Провадия е с фрактура на ляв глезен и контузия на главата, след като губи контрол над управляваното от него МПС и се преобръща; 24-годишна варненка, мотористка е с фрактура на двете ръце и травми в областта на таза, след като застига и блъска движещия се пред нея автомобил.

При инцидентите  пострадалите са без опасност за живота. По случаите са образувано заявителски материали.

Коментари

Новини Варна