IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
11:20 | 6 юни 2022
Обновен: 15:59 | 25 април 2024

Във Варна се краде като за последно - велосипеди, мотоциклети, домашно имущество...

Полицията задържа четирима

По материала работи: Ставри Таргов
Във Варна се краде като за последно - велосипеди, мотоциклети, домашно имущество...

В резултат на предприети незабавни полицейски действия на служителите на Четвърто РУ в петък са задържани двама варненци известни на МВР -  жена на 35 години и съучастника й - 40-годишен, след като са извършили кражба на велосипед от входа на жилищен блок в областния град. По случая е образуван заявителски материал.

Същия ден са разкрити още две кражби. Полицаите от Трето РУ са вкарали в ареста 18-годишен варненец, който часове по-рано е разрушил преграда от гипсокартонена стена и е проникнал в помещение в жк „Владислав Варненчик“, като е извършил кражба на блутут колона, преносим компютър, ел. скара и стоманен радиатор.

Младежът е известен на органите на реда и срещу него е образувано досъдебно производство.

Крадец на мотоциклет пък, са задържали криминалистите на Второ РУ. 25-годишния варненец, известен на полицията, е отмъкнал превозното средство от централната част на града, но бързо униформените влезли в дирите му и са го задържали за срок до 24 часа с образувано срещу него досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна