IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
14:00 | 17 юни 2022
Обновен: 16:21 | 25 април 2024

Рецидивисти задигнаха...сладолед от магазин във Варна

Сигнал за извършеното престъпление е подал управителят на търговския обект

По материала работи: Ставри Таргов
Рецидивисти задигнаха...сладолед от магазин във Варна

Двама рецидивисти -  на 23 и на 34 години, са заловени след бързи оперативни действия на служителите на Първо РУ във Варна и са задържани в ареста с мярка до 24 часа.

Установено е, че вчера те са проникнали в магазин за хранителни стоки в центъра на града чрез взломяване на катинар  и са извършили кражба на сладолед - 148 фунийки и четири броя кутии от по 1 кг.

Сигнал за извършеното престъпление е подал управителят на търговския обект. По случая е образувано досъдебно производство и е постановена мярка „задържане за срок до 72 часа“.

Вчера са получени сигнали за извършени две домови кражба от с.Детелина – откраднати са били 2 електрически косачки, 2 ел. фрези, бензинов тример, пръскачка и  ел. мелачка за месо.

В резултат на предприетите незабавни действия минути по-късно служители на Четвърто РУ задържали извършителя - на 22 години, известен на МВР, местен жител. Случаите са  докладвани на прокуратурата, образувани са заявителски материали. 

Коментари

Новини Варна