IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
13:20 | 4 юли 2022
Обновен: 17:26 | 27 март 2024

Прокуратурата пое случая с намерения мъртъв мъж в центъра на Варна

Самоличността на починалия не е установена

По материала работи: Ставри Таргов
Прокуратурата пое случая с намерения мъртъв мъж в центъра на Варна

Окръжна прокуратура – Варна, ръководи досъдебно производство във връзка със смъртта на млад мъж, чието тяло е намерено в централната част на града.

Разследването по случая е започнато, след като около 04:00 часа тази сутрин на телефон 112 е постъпил сигнал за мъж в безпомощно състояние, намиращ се до пейка в градинката до Регионалния исторически музей.

Към момента текат действия по изясняване на причините и обстоятелствата, довели до фаталния край. Предстои извършването на съдебно – медицинска експертиза.

По непотвърдена информация по тялото на мъжа е имало множество травми, нанесени с твърд предмет. В задната част на тялото е имало прободни рани, които вероятно са нанесени с нож, съобщава БНТ.

Направен е оглед на мястото на инцидента, претърсени са всички кошчета за отпадъци, с цел намиране на оръжието, с което е извършено убийството.

Самоличността на починалия не е установена.

Работата по всички възможни версии за случилото се продължава под ръководството и надзора на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна.

Коментари

Новини Варна