IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
11:20 | 20 юли 2022
Обновен: 03:52 | 30 април 2024

23-годишен варненец наби шофьор и му взе фиата

Разкриха и кражба на кола, паркирана във "Владиславово"

По материала работи: Ставри Таргов
23-годишен варненец наби шофьор и му взе фиата

Вчера след извършени оперативно-издирвателни мероприятия служителите на реда задържаха 23-годишен варненец, известен на полицията, който преди ден  е отнел лек автомобил „Фиат“ с намерение да го ползва.

Кражбата младият мъж е извършил поради лична свада, като преди да отнеме автомобила е нанесъл средна телесна повреда на мъжа, който от известно време бил ползвател на това превозно средство, предоставено му от собственичката.

Бързата намеса на екипи от Второ РУ е довела до разкриване на случая и задържането на мъжа за срок до 24 часа. Случаят е докладван на Районна прокуратура - Варна.

Още една кражба на МПС е разкрита във вчерашния ден. След подаден сигнал от собственика за липсата на автомобила му, който бил паркиран на неохраняем паркинг в жк „Владислав Варненчик“, полицаите от Трето РУ намерили колата в с.Самуилово, област Добрич.

Много бързо служителите на реда установили и задържали извършителя, 42-годишен жител на същото село, известен на МВР. По случая е образувано досъдебно производство и е докладвано на прокуратурата.

Коментари

Новини Варна