IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
09:20 | 15 ноември 2022
Обновен: 23:47 | 14 май 2024

Биха общинска съветничка от "Възраждане" във Варна

Нападателят я налагал с юмруци

По материала работи: Ставри Таргов
Биха общинска съветничка от "Възраждане" във Варна

Мария Димитрова. Снимка радио Варна

Мъж с качулка и медицинска маска е нападнал в офиса ѝ общинския съветник от "Възраждане" адвокат Мария Димитрова, която положи клетва на последната сесия на местния парламент. За инцидента потвърди самата тя.

Нападателят ѝ я е удрял с юмруци, съобщи радио Варна.

Димитрова е откарана в Спешния център за преглед. Тя коментира, че проявената агресия не е изненада заради обществената ѝ дейност, а сега от позицията ѝ на съветник има повече чуваемост.

Мъжът повтаряше: "Получи си го, знаеш за какво", разказа Димитрова. Недопустимо е в 21 век да бъде пребиван адвокат, още повече, когато се бори за обществени каузи, подчерта общинската съветничка.

Трябва да има общество, което стои зад мен и което си търси правата. Насила можеш да вземеш нещо, но не може да дадеш, каза тя в отговор на въпроса дали това няма да разколебае нейната силна гражданска позиция.

Една от каузите на Мария Димитрова беше спасяването на Дом "Младост". Тя се бори и за запазването на повече зелени площи в града.

Коментари

HanKrum ( преди 1 година )
@Кико, ти бит ли си?Явно да, но не всички са си заслужили като теб !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 2
Кико ( преди 1 година )
rate down comment 2 rate up comment 2
Новини Варна