IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
19:21 | 31 май 2015
Обновен: 11:03 | 27 април 2024

Бизнес дама строи мистичен замък край Гърмен

Никой не знае кой стои зад причудливото строително начинание

По материала работи: Борис Проданов
Бизнес дама строи мистичен замък край Гърмен

Средновековен замък се извисява от известно време в красива гориста местност между селата Огняново и Марчево в размирната напоследък община Гърмен, множеството кули и бойници привличат погледа на минаващите, защото особено в мрачно и дъждовно време гледката е направо мистична, пише struma.bg. Всъщност това е един от последните четири новостроящи се хотела в известния с минералната си вода курорт. Странното е, че почти никой не знае с точност кой стои зад причудливото строително начинание.


"Мисля, че е на бизнесмен от Гоце Делчев, но си проверете", казва кметът на Марчево Борис Кунчев. Кметицата на Огняново Димитрия Гюрова също не знае, но обяснява, че го вижда от прозореца на кметския си кабинет и дори прави важно уточнение, че по наляво в гората има още един замък близнак, който е скрит зад дърветата и в момента е на ниво груб строеж.


Проверка в администрацията на Гърмен установява, че най-новият хотел се строи от неврокопската бизнес дама Малинка Иванова.


В момента в Огняново и Марчево има общо 14 действащи хотела, 7 къщи за гости, четири нови хотела в строеж и 2 пред пускане, т.е. общо скоро ще надхвърлят 30.

Коментари

Новини Варна