IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
14:18 | 2 юни 2015
Обновен: 11:45 | 21 април 2024

Откриха труп на клошар

Намерил го друг бездомник на строеж

По материала работи: Златина Добрева
Откриха труп на клошар

Труп на клошар е открит в мазите на строеж на ул. "Петко Стайнов" 7 снощи.

Обектът се намира точно срещу Социално-учебния професионален център "Анастасия д-р Железкова". Става въпрос за мъж на видима възраст около 50 г., съобщи varnautre.bg.

Тялото е забелязано от бездомник, който също ползвал обекта за подслон. Той избягал от мястото, като съобщил за видяното на друг клошар, а той впоследствие подал сигнал в полицията.

На мястото е изпратен полицейски екип, който търсил трупа в продължение на час. В търсенето са се включили и две момчета от СУПЦ с фенери, които са открили тялото на бездомника. Няма данни за насилствена смърт.

По непотвърдена все още информация, от известно време мъжът, който бил познат като Калин - Орела, бил болен, като през последните седмици състоянието му се влошило. При първоначалния оглед от медицински специалисти е установено, че има гангрени по краката. Тялото било силно подпухнало, което кара медиците да смятат, че смъртта е настъпила поне ден по-рано.

Изваждането на мъртвия мъж се е забавило, тъй като от Гражданска защита първоначално са отказали да го изнесат навън, заради щъкащи по него дрешни въшки и бълхи. Експертите заявили, че ще сигнализират Регионалната здравна инспекция, за да предприемат мерки за обезпаразитяване на помещението. В крайна сметка тялото е изнесено два часа по-късно, след което е откарано от трупна линейка.

Коментари

Новини Варна