IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
16:40 | 9 май 2023
Обновен: 14:22 | 9 май 2024

21-годишен наркодилър от Варна остава зад решетките

Продал на трима мъже коноп и метаамфетамин

По материала работи: Ставри Таргов
21-годишен наркодилър от Варна остава зад решетките

21-годишният К.Д., привлечен в качеството му на обвиняем за държане и разпространение без надлежно разрешително на високорискови наркотични вещества в условията на продължавано престъпление, остава в ареста.

Съдът прие за основателно искането на Окръжна прокуратура – Варна, и наложи най-тежката мярка за неотклонение на младия мъж, който беше задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия случая прокурор с оглед довеждането му пред съда.

На 4 май 2023 година К.Д. бил обвинен за престъпление по чл. 354а, ал.1, изр.1, във връзка с чл. 26, ал. 1 от НК, след като продал на трима мъже съответно 0,53 грама и 0,61 грама коноп, и 0,05 грама метамфетамин.

При последвалите претърсване и изземване в лекия автомобил на мъжа и в дома му, намиращ се във варненски квартал, са установени три електронни везни, сума пари и допълнително количество наркотични вещества.

Определението на Окръжен съд – Варна, подлежи на обжалване пред Апелативния съд в града.

Коментари

Новини Варна