IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Крими
16:13 | 11 юни 2015
Обновен: 23:38 | 12 май 2024

Шофьор блъсна две момичета и избяга

По материала работи: Златина Добрева
Шофьор блъсна две момичета и избяга

Шофьор блъсна две тийнейджърки до жп прелеза в Синдел и избяга. Момичетата са добре, опасност за живота им няма, едното е със счупен пръст на единия крак, другото се разминало с леки травми, но и двете са много уплашени.

Според очевидци на инцидента волво с варненска регистрация поднесло малко преди жп прелеза, блъснало се първо в бетонна стена и след това ударило момичетата. Шофьорът обаче успял да овладее возилото, стъпил на газта и избягал. Децата дали пълно описание на автомобила и малко по-късно полицията задържала 29-годишния шофьор, който е от Дъбравино. При задържането му се оказало, че в колата с него е бил и баща му, който също потърсил лекарска помощ, тъй като получил тежка контузия на кръста.

Друг „майстор” зад волана пък се заби в трактор в местността Бялата вода край Белослав. 43-годишният мъж от Аврен карал прекалено бързо мерцедеса си по мокрия асфалт, изтървал контрола, поднесъл и спрял в трактора, който се движел в насрещното. При удара е пострадала жената на виновния шофьор, която е откарана в болница с контузии и травми на главата, лявото рамо и двете колена. По случая има образувано досъдебно производство.

Причината за друг тежък инцидент с пострадали хора отново е високата скорост. 19-годишна девойка решила да докаже, че е много добра зад волана на бащиното си ауди, но по пътя между “Виница” и Св. Константин изтървала волана, паникьосала се, навлязла в насрещното и се забила челно в шкода. При сблъсъка са пострадали 23-годишният шофьор на шкодата и двете му приятелки на 18 и 19 години.  Шофьорът на шкодата е със счупено рамо, а момичетата са с различни травми и натъртвания, без опасност за живота.
Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна