IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
13:00 | 21 август 2023
Обновен: 20:39 | 18 май 2024

20-годишен задигна дачия от двор във Варненско и катастрофира

Млада варненка пък открадна дамска раница с пари и документи, откриха я в мазе

По материала работи: Ставри Таргов
20-годишен задигна дачия от двор във Варненско и катастрофира

Само за няколко часа служители на РУ - Аксаково, установиха и задържаха жител на с. Любен Каравелово - известен на полицията.

Според събраните до момента данни мъжът - на 20 години, е извършил кражба на лек автомобил „Дачия“ от двор на къщата на собственика ѝ и по-късно е катастрофирал с него, бягайки от местопроизществието.

Потърпевшият сигнализирал в полицията, веднага след като установил липсата на колата.  По случая е образувано досъдебно производство.

А варненка – на 21 години, известна на органите на реда, която е извършила грабеж на дамска раница, също е установена и задържана от екип на Първо РУ.

Снощи около 22.20 часа е подаден сигнал от потърпевшата, че чрез използване на сила и издърпване непозната жена ѝ  е откраднала чантата, в която е имало лични документи и вещи, банкови карти и сумата от около 110 лева.

Полицаите бързо са предприели оперативно-издирвателни мероприятия и в избено помещение са открили укриващата се извършителка. Вещите, обект на престъплението, са намерени, иззети и приложени към образуваното досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна