IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
16:10 | 17 юни 2015
Обновен: 16:27 | 3 май 2024

Пиян германец отнесе 300 лв. глоба

Вършал в хотел на Златните

По материала работи: Златина Добрева
Пиян германец отнесе 300 лв. глоба

300 лв. ще костват пиянските изцепки на 23-годишния немски турист Том Лемер, който вършал в хотел на Златните. Това е четвъртият мъртвопиян арестуван чужденец в курорта само през последните 3 дни.

Младият турист се прибрал в хотела почти пълзешком около 3 часа сутринта. Служителите от рецепцията като го видели в какво състояние е, предложили да му помогнат да стигне до стаята си. Той обаче нещо не бил твърде съгласен, заподозрял заговор срещу себе си, започнал да се държи агресивно, да крещи на висок глас и да заплашва със саморазправа персонала. След като се успокоил, туристът сам тръгнал към стаята си, но няколко минути по-късно на рецепцията се получили оплаквания от други гости на хотела, че пиян младеж разбива вратите и влиза в техните стаи.

Охранителите довели германеца до рецепцията и извикали полиция. Тогава младежът отново продължил да се държи агресивно, да плаши със самоубийство и убийство, като размахал бамбукова пръчка от декорацията на фоайето срещу „враговете” си.

В съдебна зала днес вече изтрезнелият младеж заяви, че под влиянието на алкохола няма никакъв спомен за държанието си, но изрази съжаление за постъпката си.
Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна