IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Крими
16:34 | 17 юни 2015
Обновен: 03:45 | 13 май 2024

Камион преобърна рено, двама са в болница

Пострадалите са без опасност за живота

По материала работи: Златина Добрева
Камион преобърна рено, двама са в болница

Поредното безумие по пътищата ни като по чудо завърши без жертви, но двама души са в болница.
Товарен МАН с 40-годишен професионален шофьор от Троян зад волана, стъпил здраво на газта по автомагистрала „Хемус”, застигнал реното, което се движело пред него и го помлял. От тежкия сблъсък леката кола излетяла от пътя и се обърнала по таван. Ранени са мъжът и жената от реното, които са с различни контузии, а жената е и с фрактура на дясната рамена кост, фрактура на две ребра и контузия на главата. Пострадалите са прегледани и настанени за лечение в МБАЛ "Св. Анна", без опасност за живота.


Доста "атрактивна" каскада предизвика 59-годишен шофьор на тролейбус. Той карал прекалено бързо в града и на кръстовището на бул. "Съборни" и бул. "Владислав Варненчик" блъснал фолксваген, спрял на червен светофар пред него. Вследствие на инцидента е пострадал водачът на лекия автомобил, мъж на 44 г., румънски гражданин, турист, който получава контузия във врата.
Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна