IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
15:22 | 26 юни 2015
Обновен: 03:35 | 2 май 2024

Пиян датски тийнейджър задигна мотопед

Случаят се разигра на Златни пясъци

По материала работи: Златина Добрева
Пиян датски тийнейджър задигна мотопед

С пълна сила продължават пиянските изцепки на чуждите туристи по Черноморието ни. Последният изтрезнял зад решетките на Пето РПУ е датски тийнейджър, откраднал мотопед хонда. За всички е ясно, че забраната за сервиране на алкохол на лица под 18 години не се спазва никъде и, че дискотеките в града и курортите са пълни предимно с тийнейджъри. В този случай наказателна отговорност ще носи само момчето, тъй като никой не е проверил къде се е напило.

 

Случаят се разиграл на Златни пясъци, около 2.20 часа след полунощ. Тийнейджърът, който пристигнал в курорта като организиран турист със свои съученици, се напил здраво и тръгнал да се прибира към хотела си. По пътя бил забелязан от полицейски патрул да бута мотопед, криволичейки около него. Хлапакът бил видимо пиян и нечленоразделен. Тъй като мотопедът бил с наши номера, полицаите проверили кой е собственикът му и се оказало, че двуколесното е откраднато. То било върнато на собственика му, а невръстният пиян крадец – откаран с белезници в районното. Той така и не успял да обясни от къде го е задигнал и за какво му е изобщо. А го бутал, защото не успял да го запали. Предстои съдът да определи наказанието на момчето, което най-вероятно ще е глоба или условна присъда.
Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна