IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
09:45 | 8 юли 2015
Обновен: 10:07 | 18 май 2024

54 катастрофи за ден във Варна

Пострадали са четирима души

По материала работи: Златина Добрева
54 катастрофи за ден във Варна

54 катастрофи са регистрирани във Варна през изминалото денонощие. При пътните инциденти са пострадали четирима души, които са без опасност за живота, съобщиха от Пътна полиция.

Светофарът до Дом "Младост" тази сутрин не работи, като до отремонтирането му движението ще се управлява от регулировчик, съобщават от КАТ пред Дарик.

Ремонти се извършват на няколко места във Варна. Северното платно на бул. „Осми Приморски полк" е затворено за ремонт в отсечката между булевардите „Чаталджа" и „Цар Освободител". Движението там се осъществява двупосочно в другото платно.

Поради ремонтни дейности по бул. „Трети март" е затворено за движение северното платно на булеварда - от кръстовището с бул. „Ян Хунияди" до кръстовището с бул. „Св. св. Константин и Елена". Движението по булеварда се извършва двупосочно в южното платно.

Затворен е и участък от пътя за кв. „Виница" - от спирка „Моста" до спирка „Светкавица". Обходният маршрут за „Виница" минава през „Долна Трака".

Коментари

Новини Варна