IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
16:45 | 14 юли 2015
Обновен: 13:50 | 13 май 2024

Задигнаха близо 5000 лв. от дома на туристка от Казахстан

Обраха и шивашко ателие

По материала работи: Златина Добрева
Задигнаха близо 5000 лв. от дома на туристка от Казахстан

Близо 5000 лв. бяха задигнати от дома на казахка. На 13 юли е подаден сигнал от 50-годишна гражданка на Казахстан, туристка, за това, че неизвестно лице е проникнало в дома й, намиращ се в с. Близнак, през незатворен прозорец и е извършило кражбата на 1750 евро, 350 щатски долара и 900 лв. По случая има образувано досъдебно производство.

 

Същия ден е подаден сигнал за кражба от бивше шивашко ателие, намиращо се в Суворово. Неизвестно лице е проникнало в сградата, след като е разбило метална решетка на прозорец, и е извършило кражбата на електрически проводници на обща стойност около 1500 лв. По случая има образувано досъдебно производство.

 

Около полунощ в неделя пък в полицията е подаден сигнал за това, че на плаж под ресторант на територията на к.к. "Златни пясъци" е възникнал спор между охраняващите плажа – двама мъже на 36 г. и на 19 г., и три неизвестни лица. Вследствие на спречкването, което прераства във физическа саморазправа, едно от неизвестните лица вади нож и нанася порезни рани в областта на ръката на 19-годишния мъж и в областта на гърба на колегата му. По случая има образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна