IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
15:33 | 21 юли 2015
Обновен: 22:06 | 24 април 2024

76-годишен с "Мерцедес" предизвика катастрофа

Получил е контузия на гръдния кош

По материала работи: Златина Добрева
76-годишен с "Мерцедес" предизвика катастрофа

На 20 юли около 8 часа на пътя между Варна и с. Долище водачът на мерцедес Я. Б., на 76 г. от Варна, не спазил разпоредбите на пътен знак “Б2 – Спри! Пропусни движещия се по път с предимство” и станал причина за катастрофа с автомобил “Рено”, движещ се там. Нанесени са материални щети и на двата автомобила. Едва по-късно водачът на мерцедеса и неговата спътница – жена на 71 г. от Варна, са потърсили лекарска помощ. Установено е, че мъжът е получил контузия на гръдния кош, а жената фрактура на малкия пищял вдясно. Двамата са прегледани и освободени, без опасност за живота.

 

Същия ден, отново около 8 часа, в “Аспарухово”, на ул. “Св. св. Константин и Елена” водачът на пежо В. И., на 66 г. от  Варна, блъснал пешеходец – мъж на 27 г. от Варна, който се движел по пътното платно. Вследствие на инцидента пешеходецът получил фрактура на лъчевата кост на дясната ръка и съмнения за фрактура на бедрената кост, прегледан е и е настанен за лечение в МБАЛ “Св. Анна”, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Пак на 20 юли около 8,15 часа на пътя между с. Каменар и с. Въглен, на разклона за с. Долище, водачът на автомобил форд С. С., на 45 г. от Варна, не спазил разпоредбите на пътен знак “Стоп” и станал причина за катастрофа с лека кола “Пежо”. Вследствие на инцидента е пострадал водачът на първия автомобил, който е получил контузия на главата, прегледан е и е освободен, без опасност за живота. Пътник от същия автомобил, мъж на 22 г. от с. Комарево, получил контузии на главата, гръдния кош и белия дроб, пневмоторакс, прегледан е и е настанен за наблюдение в МБАЛ “Св. Анна”, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Коментари

Новини Варна