IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
18:45 | 3 август 2015
Обновен: 23:42 | 2 май 2024

Жената от Девня, убила съпруга си, остава в ареста

Тя е признала вината си пред разследващите

По материала работи: Ставри Таргов
Жената от Девня, убила съпруга си, остава в ареста

Окръжна прокуратура във Варна привлече като обвиняема 53-годишната Н.Д., умъртвила в неделя с кухненски нож съпруга си И.Д. – престъпление по член 115 от Наказателния кодекс. Обвиняемата е задържана по образуваното досъдебно производство за 72 часа. Пред разследващите тя е дала пълни обяснения и не е отрекла авторството на деянието.   
Както по-рано днес съобщихме, след семеен скандал между двамата жената намушква съпруга си в гръдната кухина. Мъжът е намерен мъртъв в дома на семейството в   девненския квартал „Повеляново”. След извършване на убийството жената съобщила сама на свой съсед какво е сторила. В дома често имало кавги и скандали, провокирани и от употреба на алкохол, както и в деня на убийството.
Ножът на престъплението е открит и иззет.Убитият е безработен, а съпругата му получава пенсия за временна нетрудоспособност. Предстоят процесуални действия и действия по разследването на убийството.

Черно море

 

 

Коментари

Новини Варна