IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
11:47 | 18 август 2015
Обновен: 04:32 | 23 април 2024

Апаш отараши строителен обект във Варна

Рецидивист “атакува” частен лек автомобил

По материала работи: Борис Проданов
Апаш отараши строителен обект във Варна

На 17.08. т.г., е подаден сигнал за кражба от строителен обект, намиращ се на ул. «Филип Тотю» във Варна. Неизвестно лице е проникнало през оградата на строителния обект и е извършило кражбата на ъглошлайф. След проведени оперативно – издирвателни дейности е установен и задържан за срок до 24 часа извършителят – Х.М. на 23 г. от гр. Варна, известен на МВР, осъждан. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

 

В неделя  22-годишен мъж от с. Бозвелийско се оплакал за това, че неизвестно лице е увредило Л.А. «БМВ», паркиран на път близо до ЖП гара Величково. След проведени оперативно – издирвателни дейности е установен и задържан извършителят – М.С. на 24 г. от с. Величково, известен на МВР, осъждан. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Провадия. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Коментари

Новини Варна