IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
12:22 | 19 август 2015
Обновен: 03:56 | 2 май 2024

Излязъл предсрочно от затвора краде отново

Заловен е след 8 грабежа в централната част на Варна

По материала работи: Борис Проданов
Излязъл предсрочно от затвора краде отново

Криминалисти от Областна дирекция на МВР – Варна задържаха извършител на серия грабежи на златни накити чрез издърпване. При провеждане на специализирана полицейска операция с цел установяване и задържане на лице извършило осем грабежа в централната част на гр. Варна за периода от 20 юли до 15 август, е задържан Д.Д. на 33 г. от гр. Варна. Същият е криминално проявен и многократно осъждано по чл. 195, 198 и 199 от НК, Д.Д. е освободен предсрочно от Затвора в гр. Варна. При задържането си мъжът не е оказал съпротива, но се е представил под чужди имена.

 

По случаите има образувани досъдебни производства. Материалите са докладвани на прокурор при Окръжна прокуратура – Варна. На извършителя е повдигнато обвинение по чл. 199 от НК, същият е задържан с прокурорско разпореждане за срок от 72 часа. Работата по доказване на съпричастността на лицето към извършените престъпления продължава.

Коментари

Новини Варна