IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
10:03 | 25 август 2015
Обновен: 11:51 | 27 април 2024

Откраднаха домашна ракия и мезе

Кражбите са извършени на различни места

По материала работи: Деян Михайлов
Откраднаха домашна ракия и мезе

Подаден е сигнал за кражбата на 35 литра домашна ракия и меден бакър, които са били съхранявани в избеното помещение на къща в град Вълчи дол, съобщават от пресцентъра на МВР.


Неизвестен апаш е проникнал през незаключен прозорец в помещението и е извършил кражбата. След проведени оперативно-издирвателни дейности полицията установява и задържа за срок до 24 часа извършителя. Това е 28-годишен мъж, известен на МВР, с криминално минало.


Същият е установен като извършител на кражба на 150 кг алуминиеви части от товарен автомобил, паркиран в гараж, разположен с двора на частен дом в град Вълчи дол. 


По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районната прокуратура в Девня.


Освен този нетипичен случай е получен и сигнал за кражбата на 150 кг орехи от градина, намираща се в село Петров дол, община Провадия.
След проведени оперативно-издирвателни дейности е установен и задържан 41-годишен мъж от Провадия, осъждан и преди.


По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Провадия.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна