IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
12:44 | 31 август 2015
Обновен: 04:02 | 2 май 2024

Кола, къща и апартамент горяха във Варна

Няма пострадали хора в пожарите

По материала работи: Борис Проданов
Кола, къща и апартамент горяха във Варна

В неделя около 9,15 ч., е получен сигнал за пожар в Л.А. „Пежо”, запалил се в движение в к.к. Златни пясъци, в района на светофара на входа на комплекса. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е техническа неизправност на АГУ. Увредена е газовата бутилка и 3 м кабели.

 

Пак вчера, но в около 13,05 ч., е получен сигнал за пожар в апартамент, намираща се на ул. „Моряшка” във Варна. Причината за инцидента е техническа неизправност на редуцир вентил на газова бутилка. Няма пострадали хора. Изгорял е кухненски шкаф, опушени са 4 кв. м. стени, газовата бутилка е увредена.

 

На същия ден в около 21,45 ч., е получен сигнал за пожар в апартамент, намираща се на ул. „Дубровник”. Причината за инцидента е в процес на изясняване. Няма пострадали хора. Изгорели са: маса и домакинско имущество, опушени са 40 кв. м. стени.

 

В събота  в около 19:30 часа, е получен сигнал за пожар в селскостопанска постройка на къща, намираща се в гр. Аксаково, на ул. „Батова”. Причината за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Няма пострадали хора. Изгорели са: покривна конструкция – 10 кв. м. и зърнен фураж – 1 т.

 

По същото време, но в петък се подпали хотел, намиращ се в гр. Обзор, на ул. „Корал”. Причината за инцидента е късо съединение. Няма пострадали хора. Унищожени са 2 бр. електрически бойлери, опушени са 50 кв. м. стени.

Коментари

Новини Варна