IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
12:01 | 25 септември 2015
Обновен: 04:17 | 2 май 2024

Спипаха “ганджа” на чували по пътя за Каменар

Полицията откри и дребни количества твърда дрога

По материала работи: Борис Проданов
Спипаха “ганджа” на чували по пътя за Каменар

На 23 септември във Варна, на пътя за с. Каменар, при извършване на полицейска проверка на Л.А. «Форд» с водач В.Д. (55 г.) от Варна, неизвестен на МВР, са намерени и иззети 4 бр. чували със зелена тревиста маса на стръкове. При последвалите процесуално – следствени действия са намерении още 3 бр. чували със същото съдържание. Направената експертна справка установява, че се касае за растения от семейство «Конопови» с общо тегло от 31,862 кг (зелена маса).

 

Пак на същия ден при полицейска проверка на лицето Г.А. (19 г.) от Ямбол, неизвестен на МВР, е намерено и иззето найлоново пакетче, съдържащо суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло от 0,93 гр.

 

Отново в сряда в 16,15 ч. във Варна, на ул. «Вяра», при извършване на полицейска проверка на Л.А. «БМВ» с водачка И.В. (26 г.) от Врана, неизвестна на МВР, е намерено и иззето найлоново пакетче, съдържащо бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 0,05 гр. Жената е задържана за срок до 24 ч.

 

И трите случая са докладвани на дежурен прокурор при Районна прокуратура – Варна.

Коментари

Новини Варна