IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Крими
11:54 | 28 септември 2015
Обновен: 00:03 | 3 май 2024

Крадци на зайци и жица спипаха служителите на МВР

"Гастрольори" от региона наобикалят Варна

По материала работи: Борис Проданов
Крадци на зайци и жица спипаха служителите на МВР

В неделя е подаден сигнал за кражба от стопанска постройка на частен дом, намиращ се в с. Кипра (община Девня). Неизвестно лице е проникнало през незаключена врата на постройката и е извършило кражбата на 4 бр. зайци, щета на обща стойност около 150 лв. След проведени оперативно – издирвателни дейности е установен и задържан за срок до 24 ч. извършителят – Н.Н. (56 г.), местен жител, известен на МВР и осъждан.

 

В събота от магазин за хранителни стоки, намиращ се във Варна (ул.“Битоля”) са откраднати продукти. След проведени оперативно–издирвателни дейности е установен и задържан за срок до 24 ч. извършителят – П.М. (31 г.) от с. Бозвелийско (община Провадия) известен на МВР, неосъждан.

 

Предният ден в Девня неизвестно лице е извършило кражбата на 60 м четирижилен меден електрически проводник от складовото помещение. Задържан за срок до 24 ч. извършителят – П.Г. (28 г.) от с. Житница, неизвестен на МВР.

 

Неуспешен обир е имало в частен дом на ул.“Пробуда” във Варна. Неизвестно лице е проникнало през незаключена врата в къщата с цел кражба, но не е успяло да осъществи намеренията си. Установен и задържан за срок до 24 ч. извършителят – Г.Г. (30 г.) от с. Спасово, обл. Добрич, известен на МВР.

Коментари

Новини Варна