IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
16:03 | 2 февруари 2016
Обновен: 22:38 | 28 април 2024

Откраднаха кабели от ВУЗ

Варненка „бяга“ от местопрестъплението с откраднати обувки

По материала работи: Слав Велев
Откраднаха кабели от ВУЗ

Пиян шофьор,  „зарязал“ още в ранния следобед на празника на виното, бе заловен в покрайнините на Варна от органите на реда с 2,26 промила алкохол в кръвта, съобщават от пресцентъра на МВР.

 

Статистика на МВР  сочи, че през изминалата седмица пътни полицаи са хванали 11 169 нарушители  за краткия интервал от 25 до 31 януари.

 

Други двама млади варненци, в компанията на шофьор от Горна Оряховица, са спипани с 9,96 грама амфетамини на кръстовището на улиците „Брегалница“ и „К. Шиваров“, образувано е досъдебно производство, а материалите са докладвани на прокурор.

 

В Морската градина на Варна, за притежание на амфетамини и марихуана, бе задържан за 24 часа и 19 годишен младеж.

 

Освен пътните нарушения и  незаконно притежание на дрога, през изминалите дни  полицията във Варна информира и за посегателство върху материалната база на Висше учебно заведение във Варна-откраднати са общо 45 отпадъчни кабели и ВиК части.  Извършителите –трима мъже от с.Каменар, са открити и задържани. Установените липси са възстановени на собственика.

 

А вече осъждана варненка, откраднала чифт маратонки от магазин в мола, не успяла да „избяга“ от силите на реда и е заловена след издирвателна акция.

 

Коментари

Новини Варна