IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
14:59 | 8 февруари 2016
Обновен: 05:15 | 2 май 2024

Във Варна крадат GSM-и, захарни петлета и тротинетки

Апашите не подбират, “шарят” в центъра и покрайнините

По материала работи: Борис Проданов
Във Варна крадат GSM-и, захарни петлета и тротинетки

На 04.02. т.г. е подаден сигнал за извършена кражба  от магазин за хранителни стоки, намиращ се по ул.“Михаил Колони“, гр. Варна. Неизвестно лице е извършило кражба на алкохолни напитки и захарни изделия от магазина. След проведените оперативно-издирвателни мероприятия, е установен и задържан за срок от 24 часа извършителят –С.С. (20 г.) от Сливен, известен на МВР. На лицето е съставен акт по чл.218 Б от НК.

 

На 05.02. т.г., е подаден сигнал от две непълнолетни лица,  че в района на лозови масиви неизвестно лице чрез заплаха е извършило грабеж на мобилните им телефони и лични карти. След проведени оперативно – издирвателни дейности е установен и задържан за срок до 24 часа извършителят – Б.Б. (20 г.), от Варна, неизвестен на МВР. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна. Вещите, обект на грабежа, са намерени и иззети.

 

На 07.02. т.г. е получен сигнал за кражба от стая за общо ползване в жилищен вход на блок, намиращ се на ул. “Свобода”  във Варна. Неизвестно лице е извършило кражба на детска тротинетка от стаята, която е била заключена. След проведените оперативно-издирвателни действия, непосредствено слад кражбата, е установен и задържан за срок от 24 часа извършителят- А.Г. (31 г.), от Варна, известен на МВР. Вещта, обект на кражбата е намерена, по случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна