IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
20:18 | 11 февруари 2016
Обновен: 05:16 | 2 май 2024

Самоубиец скочи в Русенски Лом

Тялото на 21-годишния мъж все още се издирва

По материала работи: Пламен Янков
Самоубиец скочи в Русенски Лом

Самоубиец скочи в река Русенски Лом и изчезна, съобщиха от полицията в дунавския град, предава "24 часа". Тялото на 21-годишния мъж все още се издирва. Вероятно течението на реката ще го отнесе към Дунав, или ще го изхвърли в Промишлената зона на Русе преди устието. Младежът сам се хвърлил в ледените води на река Русенски Лом от мост, намиращ се между русенските квартали "Средна кула" и "Долапите" в Русе. Драмата се разиграла около 16 часа, когато бил подаден и сигналът в полицията.

 

Минаващи наблизо хора видели самоубиеца и дори опитали да му помогнат, но той се изгубил из мътните води на Лома. На мястото били изпратени два спасителни екипа на пожарната и полиция. До тъмно спасителите търсили тялото по цялото поречие на реката, но не успели да го открият. Издирването ще продължи и утре. Според първоначалната информация младежът имал психически проблеми. Според полицията, вероятно стана дума за самоубийство.

 

Коментари

Новини Варна